Κ14: Ηρακλής – Θεμιστοκλής 0-1

Σ’ ένα παιχνίδι μοιρασμένο και ανοικτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, η Κ14 του Θεμιστοκλή ξεκίνησε νικηφόρα τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ (11ος όμιλος), επικρατώντας του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ηρακλή, με σκορ 0-1, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα πέντε λεπτά πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους και στο ίδιο χρονικό σημείο στην επανάληψη είχαν και δοκάρι με τον ίδιο πρωταγωνιστή (Κουλας).

Στον αντίποδα, ο Ηρακλής πατούσε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και δημιούργησε αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να επιστρέψει στο παιχνίδι, με τον Λιβανό να “υψώνει απαγορευτικό” σε 3-4 περιπτώσεις με Γαβριελάτο και Πλιάσσα.

Σκόρερς: – / 25′ Κουλας.

Διαιτητής: Μικελόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σταυρόπουλος, Μαρκέτος, Βυθούλκας, Χρήστου, Χριστόπουλος, Τσάκο, Λουκάς, Πλιάσσας, Κολιτσόπουλος Α., Γαβριελάτος, Τριβέλλας (Καραμανώλης, Βασιλάκος, Κολιτσόπουλος Θ., Πλάκου).

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Λιβανός, Δημογιάννης, Ιονιδάς, Μπρόκος, Παπαδόπουλος, Μπουρντουντότσου, Σανκάς, Τόσκας, Κουλας, Τσόκος, Λίτσιος (Κυριαζής, Ίσσαρης).

Leave a Reply