Κ14: Ηρακλής – Αίμος Πετρ. 3-3

Χορταστικό παιχνίδι στην πρεμιέρα των Κ14, Ηρακλή Περιστερίου και Αίμου Πετρούπολης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και από έναν βαθμό, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι γηπεδούχοι του Αργύρη Πούλου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκαν με 2-0 κι έκλεισαν το πρώτο μέρος με το πλασματικό, βάσει εικόνας, 2-1 αφού έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για ευρύ προβάδισμα.

Η γρήγορη ισοφάριση με την έναρξη της επανάληψης και το νέο προβάδισμα για τον Ηρακλή τρία λεπτά αργότερα, έδειξαν ότι το παιχνίδι θα βαδίσει σε τεντωμένο σχοινί και έτσι έγινε.

Ο Αίμος ισοφάρισε για δεύτερη φορά (3-3) στην τελική ευθεία της αναμέτρησης και οι δύο ευκαιρίες εκατέρωθεν που ακολούθησαν, δεν άλλαξαν την κατάσταση.

Σκόρερς: 5′ Πλιάσσας, 21′ Ζάρκαλης, 37′ Κολιτσόπουλος / 29′ Τσεκούρας, 34′ Γκαγκας, 53′ Ταμπάκης.

Διαιτητής: Μαμουνής

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τυράκης, Μαρκέτος, Βυθούλκας, Χριστόπουλος, Μέξας, Κιάρρι, Λουκας, Πλιάσσας, Κολιτσόπουλος, Ζάρκαλης, Καψής (Καππάτος Γ., Βόγκλης, Τριβέλλας).

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.: Ρερρες, Καλέμης, Ξαγοράρης, Σαραντζόγλης, Σιατουνης, Μπουντασης, Κεσίδης, Τσεκούρας, Μυτιληνιός, Γκαγκας, Ταμπάκης (Μπίτσας, Μηδελλιάς, Πονηρός, Σταθόπουλος, Μπεκιάρης, Ξηροκώστας, Μηλιώτης).

Leave a Reply