Κ14: Ηρακλής – Ένωση Π. 3-1

Νικηφόρα ήταν η πρόβα τζενεράλε της Κ14 του Ηρακλή Περιστερίου, εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, αφού επικράτησε της Ένωσης Περιστερίου με σκορ 3-1 στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Αργύρη Πούλου, Νίκου Δασκαλόπουλου επέλεξαν παιχνίδι κατοχής και γρήγορων συνεργασιών στο δεύτερο μισό του γηπέδου και αξιοποίησαν τρεις φορές τις ευκαιρίες τους απέναντι στην αντίπαλη εστία (ακριβώς στην εκπνοή της αναμέτρησης το τρίτο τέρμα), την ίδια ώρα που το συγκρότημα του Σταύρου Μισαηλίδη στάθηκε ανταγωνιστικό -ιδιαίτερα στην επανάληψη- στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του από την έναρξη της προετοιμασίας.

Σκόρερς: Κολιτσόπουλος Α., Γαβριελάτος, Τριβέλλας / Μαγουλάς Β.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σταυρόπουλος, Πάνος, Βυθούλκας, Κολιτσόπουλος Α., Ζάρκαλης, Πλάκου, Βόγκλης, Τριβέλλας, Πλιάσσας, Καραμανώλης, Χριστόπουλος, Μαρκέτος, Ηλιόπουλος, Καψής, Μέξας, Κολιτσόπουλος Θ., Κιάρρι, Λουκάς, Γαβριελάτος.

ΕΝΩΣΗ Π.: Ρήγας, Παπαντωνίου, Σαμαράς, Καναβάς, Μαρίνος, Πανταζής, Αθανασόπουλος, Καραχάλιος, Πότσι, Μαγουλάς Θ., Μαγουλάς Β., Αντωνόπουλος, Κριτής, Κοκκινομάλλης.

Leave a Reply