Κ14: Ζέφυρος – Ήφαιστος 2-0

Καλύτερη η συνολική παρουσία του Ζέφυρου στο 60λεπτο, της αναμέτρησης των Κ14, κόντρα στον Ήφαιστο, στο ΔΑΚ Αιγάλεω, ωστόσο οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να είχαν φύγει και με τον βαθμό της ισοπαλίας, αν αξιοποιούσαν μια διπλή φάση στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Σε ατομική ενέργεια και είσοδο στην περιοχή του Χοντάι, τόσο ο Βυτινιώτης όσο και ο δημιουργός της φάσης δεν κατάφεραν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, αφού τα σουτ κοντραρίστηκαν με κοντινές προβολές αντιπάλων αμυντικών.

Και στην κόντρα επίθεση, με τους φιλοξενούμενους ανεβασμένους ψηλά για να κυνηγήσουν την ισοφάριση, ο Ζέφυρος διπλασίασε τα τέρματά του και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Σκόρερς: 17′ Σκαράκης, 58‘ Καλογεράς / –

Διαιτητής: Κουκόπουλος.

ΖΕΦΥΡΟΣ: Παρασκευόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μαντζώρος, Γιαλενίδης, Γαλανός, Καρακωνσταντόγλου, Σκαράκης, Κονταρέλης, Πουλίτσας, Παλάι, Αναγνωστόπουλος (Κατσαρός, Κεραμιτζής, Καλογεράς, Κιτσιρης, Πανουτσόπουλος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σαμαράς, Χατζούδης, Χέργκι, Βυτινιώτης, Σάββας, Παππάς, Τσέλιος, Γκέρτσος, Ευθυμιάδης, Βασιλειάδης, Κατσακούλας Κ. (Κοσμίδης, Κανελλόπουλος, Χοντάι, Κατσακούλας Π.).

Leave a Reply