Κ14: Α.Ο. Περιστερίου–Τράχωνες 1-3

Με σκορ ημιχρόνου 0-3 και τον Όμιλο να αστοχεί στην εκπνοή του πρώτου μέρους από τη βούλα του πέναλτι (Ματσούκας στο δοκάρι), οι Τράχωνες είχαν τοποθετήσει στέρεες βάσεις για την επικράτηση στην αναμέτρηση των Κ14, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Τα δύο από τα τρία γκολ των φιλοξενουμένων προήλθαν από στημένες μπάλες (κόρνερ και εκτέλεση φάουλ) και με τον ίδιο τρόπο συνέχισαν να απειλούν και στην επανάληψη, όπου ο Όμιλος (έπαιζε με υπηρεσιακό τερματοφύλακα) μείωσε λίγο πριν την συπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, αλλά η προσπάθεια επιστροφής στο παιχνίδι δεν είχε συνέχεια.

Σκόρερς: 39′ Οικονομίδης / 5′, 16′ Παυλιτζόγλου, 8′ Μέρδης.

(Αν εμπιστευόμασταν το Φ.Α., τότε τα γκολ θα είχαν σημειώσει οι Μάκος (36′), Λιοπύρης (6′), Ζαμάτογλου (8′) και Κυριακόπουλος (14′). Ούτε έναν δεν πέτυχε ο αθεόφοβος…)

Διαιτητής: Συνεφιάς.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ευαγγελάτος, Στρατής, Καραμπέκιος, Βαλτογιάννης, Σενγκιέργκη, Σπυρόπουλος, Μπογιατζής, Οικονομίδης, Μάρκου, Ματσούκας, Τατίογλου (Σαρέλλης, Μάκος, Γκοτσούλιας).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Θεοφάνης, Χρήστου, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος, Παυλιτζόγλου, Γιαννόπουλος, Σωτηρόπουλος, Χριστακόπουλος, Ζαμάτογλου, Λιοπύρης, Μέρδης (Παπαδάκης, Βάγγος).

Leave a Reply