Κ14: Α.Ο. Περιστερίου-Κεραυνός 1-0

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πλαίσιο του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ η Κ14 του Α.Ο. Περιστερίου, που επικράτησε με σκορ 1-0 του αντίστοιχου τμήματος του Κεραυνού Πετρούπολης, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Χρήστου Παλλίδη βρήκαν το γκολ που έμελλε να αποδειχθεί μοναδικό και νικητήριο στο 24′ με τον Πήλιουρα, μετά από ασίστ του Μάρκου, ενώ 4 λεπτά αργότερα αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι (Αγιάνογλου) για να διευρύνουν τη νικη τους.

Σκόρερς: 24΄Πήλιουρας / –

Διαιτητής: Σπυρόπουλος.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Δαούλας, Σπυρόπουλος, Σκουργιάς, Βότσι, Θεοδωρόπουλος, Μάρκου, Πετρίδης, Χαλκιαδάκης, Αγιάνογλου, Πήλιουρας, Τατίογλου (Κρητικός, Μίλε, Φατούρος, Καμπάσι)

2-4 στη Βάρη η Κ12

Εκτός έδρας νίκη για την Κ12 του Α.Ο. Περιστερίου, στο πλαίσιο του Respect Cup, αφού επιβλήθηκε με σκορ 2-4 του αντίστοιχου τμήματος της ΠΑΕ Απόλλων, στο γήπεδο της Βάρης.

Η ομάδα του Γιάννη Γαϊτανίδη βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, μία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά με την έναρξη της επανάληψης ισοφάρισε και μία αμέσως μετά, για να ακολουθήσουν τρία γκολ από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ομίλου, αλλά και δύο δοκάρια (Παππάς, Μάρκου).

Τα γκολ σημείωσαν οι Ματσούκας (3) και Μάρκου.

Αγωνίστηκαν οι: Αραβανής, Μάκος, Λαζαράκης, Δημόπουλος, Μπογιατζής, Ματσούκας, Βασιλόπουλος, Μάρκου, Παππάς, Κότσορης, Ροζής.

Leave a Reply