Κ14: Α.Ο.Περιστερίου-Κεραυνός Π. 5-1

Δεν ήταν όσο ξεκούραστη μπορεί να δείχνει το τελικό 5-1, η νίκη της Κ14 του Α.Ο. Περιστερίου επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του Κεραυνού Πετρούπολης, το πρωί του Σαββάτου στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Ιδιαίτερα στο πρώτο και πιο ισορροπημένο μέρος του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους στιγμές και από ένα γκολ που τις έστειλε με το ισόπαλο 1-1 στα αποδυτηρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Στην επανάληψη μέτρησε η ποιότητα και η κυνική αποτελεσματικότητα της ομάδας του Ομίλου στο μεσοεπιθετικό κομμάτι που εκτός των τεσσάρων τερμάτων που άνοιξαν τη ψαλίδα του σκορ, είδαν και δύο φορές τον Ματσούκα να “σημαδεύει” τα δοκάρια του Δασκαλάκη.

Σκόρερς: 10′, 49′ Ματσούκας, 33′, 52′ Μάρκου, 47′ Σενγκιέργκη / 29′ Μπουγιούκος

Διαιτητής: Μπαντής.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ξαφέλης, Σαρέλλης, Σενγκιέργκη, Μπογιατζής, Βαλτογιάννης, Σπυρόπουλος, Τατίογλου, Οικονομίδης, Μάρκου, Ματσούκας, Κόντη (Παπας, Καραμπέκιος, Μάκος, Στρατής. Πανταζής).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Δασκαλάκης, Μητράκος Χ., Κυριάκος, Παπαδημητρίου, Ρισβάς, Λιούμης, Κοτσαλας, Κόλλιας Μπάιλος, Γρομιτσάρης, Μπουγιούκος (Βεττος, Χριστογιάννης, Γιαννόπουλος, Ντόχας, Ζαχαρόπουλος).

Leave a Reply