Κ14: Α.Ο.Περιστερίου – Ηρακλής 1-3

Παρά τις ελλείψεις της, η Κ14 του Ηρακλή ήταν πιο ουσιαστική στην κυκλοφορία της μπάλας και αποτελεσματική στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και επιβλήθηκε εκτός έδρας (1-3) του αντίστοιχου τμήματος του Α.Ο. Περιστερίου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νίκου Δασκαλόπουλου πήραν το προβάδισμα με το… καλημέρα της αναμέτρησης με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ και το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφυριγμα για το πρώτο ημίωρο.

Το συγκρότημα του Γιάννη Γεωργόπουλου έφερε το ματς στα ίσα περίπου στα μισα της επανάληψης, ωστόσο πολύ σύντομα και με φάση-καρμπόν του πρώτου γκολ (κεφαλιά από κόρνερ) οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν το προβάδισμα και λίγο πριν την είσοδο στο τελευταίο δεκάλεπτο έκαναν τρία τα τέρματά τους, διαμορφώνοντας και το τελικό 1-3.

Σκόρερς: 43′ Αγιάνογλου / 3′, 49′ Ζάρκαλης Δ., 45′ Κηπουρός.

Διαιτητής: Πίτσος.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σαγρής, Τατίογλου, Σπυρόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Βότσι, Μάρκου, Πετρίδης, Χαλκιαδάκης, Μίλε, Πήλιουρας, Φατούρος (Αγιάνογλου, Γκίναΐ, Κρητικός, Τσίφτσης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μακρής, Κομπορόζος, Σιταράς, Χρηστίδης, Ζάρκαλης Δ., Λέτσκα, Κουκλοτίδης, Γκρίελας, Καγιάννης, Μαγκίτσας, Κηπουρός (Χριστοδούλου, Καρπαθάκης).

Leave a Reply