Κ14: Α.Ο. Περιστερίου-Αγ. Ιερόθεος 0-1

Εκτός έδρας νίκη για την Κ14 του Αγίου Ιεροθέου, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής, με το αντίστοιχο συγκρότημα του Α.Ο. Περιστερίου, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ισίδωρου Χαλιμούρδα ήταν αισθητά καλύτεροι στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να καταφέρουν να το μεταφράσουν σε προβάδισμα στο σκορ.

Αντίθετα, με τις λεπτομέρειες (και τον αέρα) υπέρ του Ομίλου στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ οκτώ λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας και το διατήρησαν αντιδρώντας σωστά σε 2 στημένες μπάλες, που ήταν και οι μοναδικές απειλές από πλευράς των γηπεδούχων, που ταλαιπωρήθηκαν λόγω απουσιών στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Με τους τρεις βαθμούς, ο Άγιος Ιερόθεος έπιασε στην 5η θέση τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο αντιμετωπίζει στις 10 το πρωί του Σαββάτου, κλείνοντας και την τελευταία εκκρεμότητα για το 2018.

Σκόρερς: – / 52′ Ρηνάκης.

Διαιτητής: Βρανάς.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Δαούλας, Σπυρόπουλος, Σκουργιάς, Βότσι, Θεοδωρόπουλος, Φατούρος, Καμπάσι, Μάρκου, Αγιάνογλου, Πήλιουρας, Τατίογλου (Κρητικός, Μίλε).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κουτσογιάννης, Γραφάκος, Καράι, Ντρες, Χαλικιάς, Ρηνάκης, Ρετζεπάι, Ρίρα Ελ., Ναζεράι, Μάλλης, Ζαγαρέλος (Πατσής, Μαγκόπουλος, Δουζένης, Παπανικολάου, Ντόμπρος).

Leave a Reply