Κ14: Ατρόμητος (1) – Φοίνικας 1-1

Με το ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Κ14, Ατρομήτου Αθηνών και Φοίνικα Περιστερίου, στο Νταμάρι.

Με την ομάδα του Ηλία Θεοδωρακόπουλου προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες συνθήκες απέναντι στον μεγάλο της αντίπαλο και να βρίσκει πρώτη τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, το συγκρότημα του Μάρκου Δήμου αύξησε την πίεση, για να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Η πειθαρχημένη αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενουμένων, αλλά και κάποιες επιπολαιότητες στην τελική προσπάθεια εκ μέρους των γηπεδούχων, δεν επέτρεψαν να συμβεί αυτό πριν από την σχεδόν τελευταία φάση της αναμέτρησης, όταν σε παράλληλο γύρισμα μέσα στην περιοχή ο Ηλιόπουλος “πλήγωσε” την προηγούμενη ομάδα του και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου σε μία φάση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους και η αδιάφορη και άστοχη εκτέλεση από τους γηπεδούχους χειροκροτήθηκε από όλους στην εξέδρα των εγκαταστάσεων στο Νταμάρι.

Σκόρερς: 60′ Ηλιόπουλος / 36′ Καραγιώργος.

Διαιτητής: Ίτσκος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (1): Ευφραιμίδης, Αραπίτσας, Βορύλλας, Παπαδόγγονας, Αλεξίου, Παρτσίδης, Μπακαούκας, Ζορμπάς, Φαλέκας, Πρεβεζιάνος, Ηλιόπουλος (Κουμπάρος, Τσαγγάρης, Ριπης, Μάρκου, Παπαϊωάννου, Σοφούλης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σταθόπουλος, Τσιχλης, Μηλιάς, Ανδριανάκος, Μαγαλιός, Βαβίλης, Μαρκαντωνάτος, Μπούρας, Μπούζο, Καραγιώργος, Καμπουρίδης (Χαβαλίνας, Χρονόπουλος, Αρβανιτίδης).

Όλοι απόψε στο γήπεδο

Την αναβολή όλων των προπονήσεων στα τμήματα υποδομής αποφάσισε ο ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών για τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, δίνοντας ραντεβού με όλους τους αθλητές του στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, για την αναμέτρηση της Superleague Ατρόμητος Αθ. – Αστέρας Τρίπολης (19.00), που με νικηφόρο αποτέλεσμα θα διατηρήσει τον περιστεριώτικο σύλλογο στην κορυφη του βαθμολογικού πίνακα.

Leave a Reply