Κ14: Απόλλων Σμ. – Φοίνικας 3-2

Το ντέρμπι 3ου-4ου του 7ου ομίλου των ισχυρών του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ δεν έκρυβε βαθμολογικές ανακατατάξεις, αφού η Κ14 του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης επιβλήθηκε με σκορ 3-2 του Φοίνικα Περιστερίου και διατήρησε την 3η θέση, αυξάνοντας τη μεταξύ τους διαφορά σε 6 βαθμούς.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου ακύρωσαν στην επανάληψη την εις βάρος τους διαφορά δύο τερμάτων, με την οποία έκλεισε το πρώτο μέρος στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών και θα μπορούσαν να έχουν ανατρέψει πλήρως την κατάσταση αν αξιοποιούσαν 1-2 πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, αλλά έχασαν.

Όποιος σκόραρε, θα έπαιρνε και το παιχνίδι και αυτός ήταν ο Απόλλων, ένα λεπτό πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης. Με το ίδιο σκορ (3-2), στο ίδιο γήπεδο, είχε επικρατήσει ο Φοίνικας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Σκόρερς: 26′, 28′ Σιώπας, 59′ Τράνταλης / 32′ (αυτ.) Τράνταλης, 43′ Τσιχλης.

Διαιτητής: Σιντος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.: Ζιγκόρη, Πριτσιόλας, Φίλιος, Αρχοντόγλου, Δήμας, Κωτσικάκης, Σταματάκης, Τράνταλης, Κέκκας, Κλαρίνσκι, Σιώπας (Κατσαμπής, Αγγελόπουλος, Ανεχίτε, Καλιμόνι, Ντέλλας, Νιωτάκης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σταθόπουλος, Καραΐσκος, Βαβίλης, Ανδριανάκος, Ζάμπακας, Μπούρας, Μαρκαντωνάτος, Μαγαλιός, Λαμπρίτσιος, Καραγιώργος, Καμπουρίδης (Τσιχλης, Χρονόπουλος, Αρβανιτίδης).

Leave a Reply