Κ14: Ανθούπολη – Ήφαιστος 1-4

Εκτός έδρας επικράτηση με σκορ 1-4 για την Κ14 του Ηφαίστου, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Ανθούπολης, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νίκου Βακρά έκλεισαν το πρώτο μέρος με σκορ 1-2, ανοίγοντας το σκορ στο 10′ και ξαναπαίρνοντας το προβάδισμα τρία λεπτά μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, ο Ήφαιστος διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους γηπεδούχους να περιορίζουν -κατά το δυνατό- τους κινδύνους για την εστία τους, ίσως στο πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι τους στη διάρκεια του Α’ γύρου.

Είχαν μάλιστα την ευκαιρία σε μία στημένη μπάλα και προβολή του Βανταράκη να ισοφαρίσουν, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στο τελευταίο πεντάλεπτο, η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ των φιλοξενουμένων, με δύο τέρματα που διαμόρφωσαν το τελικό 1-4.

Σκόρερς: 16′ Ροΐδης / 10′ Σταθής, 19′ Βασιλειάδης, 55′ Θωμολλάρη, 60′ Χατζούδης.

Διαιτητής: Νάτσιος.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Μακεντούδης, Στρίκος, Μπαντίλλι, Κάτσενος, Μούλα, Ντόκο, Καλδής, Μπουζούκης, Χαλακατεβάκης, Βανταράκης, Ροΐδης (Κατής, τσατσάκης, Γκαραγκούνης, Αθανασιάδης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σιγάλας, Κούμε, Ντόστι, Μπούσι, Χατζούδης, Γκερτσος, Τσέλιος, Κανελλόπουλος, Σταθής, Βασιλειάδης, Χαραλάμπους (Θωμολλάρη, Κοσμίδης, Ευθυμιάδης, Ζαΐμης, Ουάσεφ).

Leave a Reply