Κ14: Αγ. Ιερόθεος – Σούρμενα 4-1

Η Κ14 του Αγίου Ιεροθέου βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησής της με το αντίστοιχο συγκρότημα των Σουρμένων και δυσκολεύτηκε έως ότου βρει απάντηση.

Τελικά αυτή δόθηκε πριν το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος και στην επανάληψη οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ισίδωρου Χαλιμούρδα είχαν καθαρότερο μυαλό και μεγαλύτερη υπομονή στην προσπάθεια να βρουν δίχτυα.

Και το πέτυχαν τρεις φορές μέσα σ’ ένα τέταρτο για να φτάσουν στο άνετο 4-1 και την πρώτη τους νίκη στην 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ισχυρών της ΕΠΣΑ.

Σκόρερς: 26′, 37′ Ρετζεπάι, 46′ Ναζεράι, 50′ Πατσής / 7′ Ακριτίδης.

Διαιτητής: Παλάσκας.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κουτσογιάννης, Καράι, Ντρες, Δουζένης, Ρετζεπάι, Ρίρα Ελ., Ναζεράι, Μάλλης, Παπανικολάου, Ζαγαρέλος, Ντόμπρος (Πάτσης, Μαγκόπουλος, Μούτσα).

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (2): Ντινοια, Παπαθέου, Σβίλλιας, Χατζηνίδης, Σαμοΐλης, Κουτσοχρήστος, Βαζούρας, Ζέππος, Αβαγιανός, Καπώνης, Ακριτίδης (Ρόκκας, Πάσσαρης, Πατσούρης, Σταματάτος, Καρύδας).

  • Το δεύτερο τμήμα της Κ14 αναδείχθηκε ισόπαλο 2-2, εκτός έδρας, με την Αναγέννηση Πετρούπολης, για το Α’ όμιλο του Θουκυδίδειου τουρνουά.

Τα τέρματα της ομάδας του Γιάννη Μαυρίκη πέτυχαν οι Πατσής Στ. και Πατεράκης.

Έπαιξαν οι Μαγκόπουλος, Λεβας, Φορτούνης, Πατσής Στ., Βασιλακάκης, Μούτσα, Τσιάτσης, Τσέλα, Στύλος, Καλτσουκαλάς, Πατεράκης, Γκίκας, Κουρούπης,, Βασιλάκος.

Leave a Reply