Κ14: Αγ. Ιερόθεος – Σούρμενα 1-1

Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου είχε η Κ14 του Αγίου Ιεροθέου στην αναμέτρηση του Σαββάτου με το αντίστοιχο συγκρότημα των Σουρμένων.

Χωρίς 4 βασικά στελέχη λόγω ιώσεων, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ισίδωρου Χαλιμούρδα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, με το πρώτο σε βάρος τους γκολ στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης και 4ο (!) από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ένα γκολ που δεν σημειώθηκε ακριβώς κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά ως αποτέλεσμα δεν επιβραβεύει κιόλας την προσπάθεια των γηπεδούχων που και κατοχή μπάλας είχαν και πιο δημιουργικοί στο δεύτερο μισό του γηπέδου προσπάθησαν να είναι.

Σκόρερς: 13′ Ρετζεπάι / 35′ Καλαρύτης.

Διαιτητής: Φραγκόπουλος.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κουτσογιάννης, Ντρες, Ντόμπρος, Τσέλα, Μπέτσης, Ζαγαρέλος, Λουδάρος, Τσιάτσης, Γραφάκος, Ρετζεπάι, Καμπάς (Φαρασόπουλος).

Δεν αγωνίστηκε η Κ12

Δεν διεξήχθη η αναμέτρηση των Κ12, Αγίου Ιεροθέου-Κολωνού, που ήταν προγραμμαισμένη για το πρωί του Σαββάτου στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Ο λόγος ήταν η αδυναμία του φιλοξενούμενου σωματείου να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό νεαρών ποδοσφαιριστών για την έναρξη του αγώνα.

Έτσι η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” περιορίστηκε σε προπόνηση και εσωτερικό διπλό υπό τις οδηγίες του Ισίδωρου Χαλιμούρδα.

Leave a Reply