Κ14: Αίμος Πετρ. – Κηπούπολη 2-3

Ευκολότερο απ’ ότι ίσως προδίδει το ρευστό τελικό σκορ 2-3, ήταν το πέρασμα της Κ14 της Κηπούπολης από την Πετρούπολη, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Αίμου και συνεχίζει με το απόλυτο των βαθμών (12 β., 4/4) στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με 0-2, μετά από γκολ του Ρήγα (πλασέ από ασίστ Παυλάκου) και του Σκαμάνη (με δυνατό σουτ, κάθετο δοκάρι και γκολ), χωρίς να χάσουν το προβάδισμα σε κανένα σημείο το αγώνα.

Στη μείωση του σκορ στο 42′ απάντησαν εντός διλέπτου με τον Σαμουρη (δυνατό σουτ από 30 μ.), με τους Πετρουπολιώτες να πετυχαίνουν ένα ακόμη γκολ λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ενόσω οι φιλοξενούμενοι έχαναν αλλεπάλληλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.

Διαιτητής: Σταυρόπουλος.

Για την Κηπούπολη έπαιξαν οι Σταμούλης, Σιαφάκας, Παυλάκος, Γερεντές, Ντουμης, Μπαλιώτης, Ζαραϊδώνης, Σαμουρης, Ζαχαράκης, Ρήγας, Σκαμάνης (Γεωργοστάθης, Γεωργόπουλος, Πασουλας, Παπαδόπουλος Π., Παπαδόπουλος Σπ., Τζαγκαράκης).

Leave a Reply