Κ14: Αίμος Πετρ. – Ήφαιστος 2-3

Παρουσιάστηκε μακριά από τον καλό της εαυτό και τις προηγούμενες εμφανίσεις της, αλλά έφυγε νικήτρια από την Πετρούπολη η Κ14 του Ηφαίστου Περιστερίου, που επικράτησε με σκορ 2-3 του τοπικού Αίμου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νίκου Βακρά βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά ανέτρεψαν πλήρως την κατάσταση εντός επτά λεπτών και πήγαν προηγούμενοι με 1-2 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι μαχητικοί γηπεδούχοι ισοφάρισαν και επεδίωξαν εκ νέου το προβάδισμα, αλλά ο Ήφαιστος ήταν αυτός που χαμογέλασε τελευταίος, με τον πρωτοεμφανιζόμενο Θωμολλάρη να δίνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Σκόρερς: 15′ Ξαγοράρης, 33′ Κεσίδης / 17′ Ζαΐμι, 22′ Βασιλειάδης, 50′ Θωμολλάρη.

Διαιτητής: Μαραθωνίτης.

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.: Πονηρός, Καλέμης, Μπίτσας, Τσεκούρας, Σαραντζογλης, Κεσίδης, Νομικός, Γκάγκας, Μπουντάσης, Καλτσουκαλάς, Ξαγοράρης (Χρονάκης, Ευαγγελιστής, Ξηροκώστας, Ραρρές, Σιατούνης, Ταμπάκης, Χουντασης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σιγάλας, Κούμε, Κοσμίδης, Ντόστι, Χατζούδης, Γκέρτσος, Τσέλιος, Κανελλόπουλος, Ευθυμιάδης, Βασιλειάδης, Ζαΐμι (Μπούσι, Χατζηβασιλείου, Αποστολόπουλος, Θωμολλάρη).

Leave a Reply