Κ14: Ήφαιστος Π. – Δάσος Χαϊδ. 1-1

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα των Ηφαίστου Περιστερίου και Δάσους Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα Κ14 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, το πρωί του Σαββάτου, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι γηπεδούχοι είχαν δικό τους το πρώτο ημίχρονο, σε ό,τι αφορά σε επικίνδυνες τελικές προσπάθειες και αφού προειδοποίησαν με τον Κολιοκώτση στο 15′ (οριζόντιο δοκάρι), άνοιξαν το σκορ με πλασέ-προβολή του Κούμε από γύρισμα του Μπούνου.

Πριν κλείσει το ημίχρονο ένα ακόμη σουτ του Σαμαρά βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και έφυγε άουτ.

Σε όλο αυτό το διάστημα, οι φιλοξενούμενοι έχτιζαν με εντυπωσιακή απλότητα τις επιθέσεις τους, αλλά είχαν πρόβλημα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Έδειχναν πάντως ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα (της δεύτερης ηλικίας, γενν.2009) και το λιγότερο που δικαιούνταν ήταν ένα γκολ.

Το πέτυχαν στο 52′, αφού προηγουμένως έχασαν κάποια που δύσκολα χάνονται και εν τέλει δικαίως χειροκροτήθηκαν.

Σκόρερς: 22′ Κούμε / 52′ Γαρδικιώτης.

Διαιτητής: Παντελης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Δράζιος, Τσιρούκης, Παππάς, Γκέρτσος, Πιστιόλης, Σαμαράς, Κούμε Φαράκλας, Κολιοκώτσης, Αναστασίου, Μπούνος (Παπανδρεάδης, Χατζησταμάτης, Διονυσόπουλος, Λάμπρου, Δαμιανίδης).

ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔ.: Μακρής, Τριανταφύλλης, Γουζουασης, Πάγκου, Αργυρόπουλος Κ., Γαρδικιώτης, Κανακάρης, Τσινναδης, Αργυρόπουλος Ι., Βελέντζας, Μαρίνης (Μόκας, Σιγάλας, Κονταξάκης, Γιαρμαδούρος).

Leave a Reply