Κ14: Ήφαιστος – ΠΑΟ Ρουφ 3-1

Επιστροφή στις νίκες και άνοδος τεσσάρων βαθμολογικών θέσεων (δείγμα της ρευστότητας του ομίλου / οι ομάδες από 3η – 8η θέση απέχουν 3 βαθμούς μεταξύ τους) για την Κ14 του Ηφαίστου Περιστερίου, που επικράτησε με σκορ 3-1 του αξιόμαχου ΠΑΟ Ρουφ, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και μόλις στο 1ο λεπτό, ο Βυτινιώτης με κεφαλιά (από κόρνερ του Τσέλιου) έβαλε μπροστά τον Ήφαιστο, ενώ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, διπλασίασε τόσο τα προσωπικά, όσο και τα συλλογικά τέρματα.

Το σκορ ημιχρόνου ήταν 2-1, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 20′, αλλά τον Χοντάι να βάζει φρένο στην φιλοδοξία τους να επιστρέψουν στο παιχνίδι, σκοράροντας με την έναρξη της επανάληψης το 3-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Σκόρερς: 1′, 8′ Βυτινιώτης, 32΄Χοντάι / 20′ Καγιαντόπουλος.

Διαιτητής: Τζανάκης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σαμαράς, Χατζούδης, Κατσακούλας Κ., Χέργκι, Σάββας, Παππάς, Τσέλιος, Κανελλόπουλος, Βυτινιώτης, Βασιλειάδης, Χοντάι (Γκέρτσος, Κοσμίδης, Ευθυμιάδης, Κατσακούλας Π.)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Γαλανόπουλος, Ασημακόπουλος, Ξανθόπουλος, Λαχούντ, Γκούντας, Τοσούνι, Καγιαντόπουλος, Παγκάκης, Κουσουρίδης, Κρητικός, Αλμπικάι (Μανωλιουδάκης, Λαδάς, Παππάς, Κουρεμένος, Ασημένιος).

Leave a Reply