Κ14: Ήφαιστος – Θρίαμβος Χ. 1-1

Διεκδικούν την είσοδο στην πρώτη τριάδα του 10ου ομίλου της ΕΠΣΑ, αλλά η κυριακάτικη αναμέτρησή τους δεν έδωσε την απάντηση στο ζητούμενο.

Οι Κ14 του Ηφαίστου Περιστερίου και του Θριάμβου Χαϊδαρίου έμειναν στο ισόπαλο 1-1 κι έτσι όλα θα κριθούν την προσεχή τελευταία αγωνιστική της φετινής περιόδου.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο της Χρυσούπολης, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Νίκου Βακρά να διατηρούν την υπεροχή στο πρώτο μέρος και να βρίσκουν γκολ από κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ.

Αντίστροφα τα δεδομένα στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με μακρινό σουτ (πλέον των 30 μέτρων) και το 1-1 να διατηρείται έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Σκόρερς: 25′ Κατσακούλας / 41′ Βοντας.

Διαιτητής: Νάτσιος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σαμαράς, Χατζούδης, Κατσακούλας Κ., Βυτινώτης, Σάββας, Παππάς, Τσέλιος, Κανελλόπουλος, Ευθυμιάδης, Βασιλειάδης, Χοντάι (Γκέρτσος, Κοσμίδης, Χέργκι, Κατσακούλας Π.).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ.: Μαλαπάνης, Ζουμπουρίδης Μ., Ζουμπουρίδης Δ., Νικολαδος, Φραγκούλης, Γεωργάρας, Μπαπαργάκης, Ντάκος, Βοντας, Μαρινάκης (Σιορέντας, Κόλλιας, Φαράκλας, Θεανός).

Leave a Reply