Κ14: Ήφαιστος – Αιγάλεω 0-3

Το 0-0 του πρώτου μέρους δεν έλεγε όλη την αλήθεια για την αγωνιστική εικόνα, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν διόδους για την αντίπαλη εστία, αλλά την Κ14 του Ηφαίστου να μην επιτρέπει διελεύσεις και τον Δράζιο, να λέει όχι στις παραβιάσεις, διατηρώντας ωστόσο δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι.

Το αντίστοιχο συγκρότημα του Α.Ο. Αιγάλεω έφερε βαρέως το 1-3 του Α’ γύρου και μπήκε στην επανάληψη ακόμη πιο αποφασισμένο για ρεβάνς.

Μία ασυνενοησία και σουτ εντός περιοχής και μια προσωπική ενέργεια χωρίς εμπόδια και εντυπωσιακό τελείωμα, άνοιξαν διάπλατα τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους που έψαξαν κι άλλα γκολ με μία ακόμη επιτυχία ως το τελευταίο σφύριγμα.

Σκόρερς: – / Μπούτσης, Κουρουγκιούρης, Κάγιο.

Διαιτητής; Μικελόπουλος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Δράζιος, Μωραΐτης, Τσιρούκης, Μπεσκίνης, Γκέρτσο, Πιστόλης, Δαμιανίδης, Φαράκλας, Κολιοκώτσης, Σαμαράς, Αναστασίου (Διονυσόπουλος, Μπούνος, Χατζησταμάτης, Κούμε, Παππάς).

Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ: Δουλαβέρας, Μπούτσης, Αλεξάνδρου, Κουρουγκιαούρης, Κολοκοτρώνης, Πετρόπουλος, Κάγιο, Χαρίτος, Στεφανίδης, Αργυρίου, Πάτσης (Κατσιούλας, Θεοδωράκης, Κράλλης, Αναγνώστου, Τριανταφύλλου, Μπουρίτης).



Leave a Reply