Κ14: Άτταλος – Ήφαιστος 2-1

Φινάλε – θρίλερ επιφύλαξε σε όσους την παρακολούθησαν από τις εξέδρες του γηπέδου Ηφαίστου, η αναμέτρηση των Κ14, Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας και Ηφαίστου.

Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στην επανάληψη, αλλά η ανατροπή του Κούμε με την είσοδό του στην αντίπαλη περιοχή σε κόντρα επίθεση, έδωσε την ευκαιρία στον Ήφαιστο να ισοφαρίσει δύο λεπτά πριν το τέλος.

Ο παθών το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1, ωστόσο δεν ήταν αυτό το τελευταίο γεγονός στην αναμέτρηση! Δύο λεπτά αργότερα και στην τελευταία φάση του αγώνα (ακολούθησε το σφύριγμα της λήξης) με κεφαλιά εντός περιοχής από στημένη μπάλα, ο Άτταλος ξαναπήρε (οριστικά αυτή τη φορά) το προβάδισμα και τη νίκη.

Σκόρερς: 40′ και 60’+ Βιδάκης / 58′ (πεν.) Κούμε

Διαιτητής: Χαραλαμπόπουλος.

ΑΤΤΑΛΟΣ: Αντωνακάκης, Αναστασίου, Λουλης, Βιδάκης. Αυγουστίνος, Τσιτουρίδης, Gjika, Παπαδόπουλος, Ζνταβος, Τσατσάκης, Koloku (Μίχος, Καϊπάνος, Κοντογιάννης, Πολυπόρτης, Χαραλαμπίδης, Κωστούλας, Συρος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Δράζιος, Γεωργίου, Μωραΐτης, Ασώτης, Γκέρτσο, Γεώργαλος, Τράκας, Αποστολόπουλος, Κωβαίος, Κούμε, Μανάβης (Παρασκευαδάκης, Λάμπρου, Χατζησταμάτης, Παππάς).








Leave a Reply