Κ12 (SL): Ανθούπολη-Σχ. ΟΣΦΠ Μεν. 2-3

Ένα γκολ σχεδόν με την εκπνοή της αναμέτρησης έριξε στο καναβάτσο το δεύτερο τμήμα της Κ12 της Ανθούπολης που παίρνει μέρος στο τουρνουά Soccerlink, στο ντέρμπι με το αντίστοιχο συγκρότημα της Σχολής Ολυμπιακού Μενιδίου,

Δύο φορές απάντησαν οι γηπεδούχοι στα γκολ των “ερυθρολεύκων”, σ’ ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και εναλλαγή φάσεων μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά εκείνο που έκρινε τελικά την αναμέτρηση σημειώθηκε σε πολύ προχωρημένο χρόνο για να τύχει οποιασδήποτε απάντησης (2-3).

Σκόρερς για την Ανθούπολη οι Σουγιας και Αρμενης, ενώ αγωνίστηκαν οι Βλαβιανός,Λαζάρου, Αρμένης, Σουγιας, Τζήκας, Ροζάκος, Καλαφάτης, Μπερσίμης, Έρικ και Γραικούσης.


Κόντρα σ’ έναν καλύτερο αντίπαλο, το δεύτερο τμήμα της Κ14 ηττήθηκε με σκορ 1-3 στο ΕΑΚ Ηφαίστου και περιορίζεται στους 3 βαθμούς της πρεμιέρας του Soccerlink.

Το μοναδικό γκολ κόντρα στον Ιάσονα σημείωσε ο Μπουζης, ενώ έπαιξαν οι Λαμπίρης, Ξενάκης, Κολλιός, Πέππας, Βίτος, Μαγνήσαλης, Κόκκοτας, Γιαννούσης, Αγγελάτος, Σιδερίδης, Φούκας, Κιούσης, Μπουζης, Καγιάννης, Βασιλικόπουλος.



Leave a Reply