Κ12: Φοίνικας Π. – Ιπποκράτης 4-1

Νίκη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για την Κ12 του Φοίνικα, επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ιπποκρατη, με σκορ 4-1, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Φώτη Μπέσιου, είχαν “προειδοποιήσει” με το άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι τους στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο, στο Νταμάρι και μετά το ρεπό της δεύτερης αγωνιστικής, παρουσιάστηκαν διψασμένοι για ποδόσφαιρο, αλλά και εντυπωσιακά αποτελεσματικοί.

Έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με 3-0, την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι κυκλοφορούσαν τη μπάλα, αλλά δυσκολεύονταν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και η προσπάθειά τους να ξαναμπούν στο παιχνίδι μειώνοντας στο 36′, δεν είχε συνέχεια. Ο Φοίνικας απάντησε στην εκπνοή της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Σκόρερς: 2′, 22′ Παζαρακιώτης, 4′ Αγγελόπουλος, 49′ Χρυσοστόμου / 36′ Βαλμάς.

Διαιτητής: Βρετός.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σουριλάς, Λάζαρης, Αμδριανάκος, Σιδεράς, Αγγελόπουλος, Μακεδόνας, Παζαρακιώτης, Βαβίλης, Χρυσοστόμου (Ανδρεαδάκης, Μαρκάκης, Τσοπάνογλου, Αγόρας).

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Ματθαίος, Παπαροδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Βαλμάς, Πολυχρονάκης, Ρακιντζάκης, Θεοδωρακάκης, Παππάς, Μπαριανος (Χανής, Ανδρέου, Σαρρής).

Leave a Reply