Κ12: Φοίνικας-Χρυσούπολη 1-2

Για τους έξω από τον αγωνιστικό χώρο, η αναμέτρηση των Κ12, Φοίνικα και Χρυσούπολης, ήταν μια αγωνιστική υποχρέωση, με όλη τη σημασία της λέξης “υποχρέωση”, που θα ήταν ακόμη καλύτερα αν θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Σημείο τριβής” ο τεχνικός της Χρυσούπολης, Ηλίας Θεοδωρακόπουλος, που αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Φοίνικα μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας και πικρίες εκατέρωθεν, για όσα προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν.

Από την άλλη, τα παιδιά ξαναντάμωσαν, φίλοι και συμπαίκτες, το ευχαριστήθηκαν και αυτό είναι το ζητούμενο στο ποδόσφαιρο υποδομών, ανεξαρτήτως σκορ ή αντιπαλοτήτων συλλόγων και προσώπων. Και μένουμε εκεί.

Σκόρερς: 22′ Χρονόπουλος / 15′ Αθανασιάδης, 19′ Πλατανίτης.

Διαιτητής: Παντελης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Ζώης, Ρέλλιας, Δερμουσης, Ψυχογιός, Μπίστας, Ρεφενές Β., Χρονόπουλος, Γαλανόπουλος Παυ., Γαλανόπουλος Πετ., Ρεφενές Γ., Ξυδης, Γεωργιόπουλος Π., Κολιζας, Μοιρογιαννης, Σκούρας, Κανελλόπουλος.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Καλλιάφας, Περδικέας, Σταθόπουλος, Τόλης, Κωγος, Πλατανίτης, Ξανθάκος, Τριανταφυλλίδης, Καρυγιαννης, Ντουλας, Ανδρέου, Χαβαλίνας, Γεωργιόπουλος Α., Γεωργιόπουλος Ε., Αθανασιάδης.







1 Comment

  1. Δημητραντζου Μαρια

    βρε πάτε καλά με αυτά που γράφεται? γονείς εκατέρωθεν αγαπημένοι κ στην ίδια εξέδρα παιδιά αγαπημένα κ ενθουσιασμενα για την επανένωση έστω κ ως αντιπαλοι. Χάρηκαν για τον προηγούμενο προπονητή τους χειροκροτηθηκαν όλα μαζί από όλους μαζί… τα ρέστα που γράφεται τα φαντασθηκατε? δημοσιογράφια???? έλα παιδια… κάντε μας τη χάρη γτ οι υπόλοιποι όλοι περάσαμε ευχάριστα κ χαρήκαμε για όσους είχαμε καιρό να δουμε

Leave a Reply