Κ12: Καματερό – Ηρακλής 1-1

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Κ12, Καματερού και Ηρακλή, με τους Περιστεριώτες να δέχονται το γκολ της ισοφάρισης , τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, τιμωρούμενοι για το γεγονός ότι δεν επέμειναν στη διεκδίκηση ενός δεύτερου γκολ, έχοντας και ευνοϊκό τον δυνατό αέρα στο 25λεπτο της επανάληψης.

Και τα δύο γκολ του παιχνιδιού σημειώθηκαν με κόντρα άνεμο και σε κόντρα επίθεση, με τον Πλιάσσα να ανοίγει το σκορ στο 22′, με δυνατό σουτ που έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο δοκάρι και ακολούθως στα δίχτυα και τους γηπεδούχους να απαντούν με σουτ του Τσουνάκα και τη μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Μέξα να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα. .

Ο Αντρέας Κωνσταντούλιας χρησιμοποίησε το σύνολο των διαθέσιμων επιλογών και συνεχάρη τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Σκόρερς: 46′ Τσουνάκας / 22′ Πλιάσσας.

Διαιτητής: Ίσσα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σταυρόπουλος, Αθανασίου, Καππάτος Δ., Μέξας, Γιάφαλης, Καππάτος Γερ., Λουκάς, Καψής, Πλιάσσας (Μπουκούζης, Τσιτσέλης, Κιάρρι, Παπαχριστόπουλος, Κατσιαμάνης, Μάλαινος).

Leave a Reply