Κ12: Διδακτική ήττα για Ανθούπολη

Ο αγώνας τελειώνει με το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή και όχι νωρίτερα, πολύ δε μάλλον στο ημίχρονο ακόμη κι αν το σκορ είναι 1-3. Και η σημερινή αναμέτρηση με το αντίστοιχο συγκρότημα της Ιεράπολης, στο γήπεδο Ορυζόμυλων, λειτούργησε ως υπενθύμιση για την Κ12 της Ανθούπολης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Γαϊτανίδη πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων με το υπέρ τους 1-3 και κάπου εκεί φάνηκε ότι πίστεψαν πως το παιχνίδι κρίθηκε.

Οι γηπεδούχοι όμως πήραν βοήθειες από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και έπιασαν στον… ύπνο τους Περιστεριώτες, γυρίζοντας το παιχνίδι μέσα σε 10 λεπτά και φτάνοντας στη νίκη με σκορ 4-3!

Στον χρόνο που ακολούθησε ως το τελευταίο σφύριγμα, οι φιλοξενούμενοι είχαν 1-2 καλές ευκαιρίες για να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του παιχνδιού, αλλά δεν τις αξιοποίησαν.

Σκόρερς: 10′ και 28′ Χατζηιωαννίδης, 30′ Μάρας, 38′ Ασλανίδης / 1′ και 5′ Χρυσοβιτσιώτης, 18′ Βανταράκης.

Διαιτητής: Γαλαριώτης.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (2): Επισκοπόπουλος, Νίκας, Χατζηιωακειμίδης Α., Τσιλαβής, Σιγαλός, Χατζηιωακειμίδης Κ., Δρίβας, Μάρας Βαγενάς (Χόξα, Πίρε, Σακκάκος, Τσουπης, Ασλανίδης)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Αθανασιάδης, Μπαντίλης, Μαγνήσαλης, Γεωργίου, Κατής, Κάτσενος, Χρυσιβιτσιώτης, Βανταράκης, Ντόκο (Καλδής, Βίτος, Ροΐδης).

Leave a Reply