Κ12: Ατρόμητος Αθ. – Ανθούπολη 1-1

Δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο, ένα για κάθε ομάδα, διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 στην αναμέτρηση των Κ12, Ατρομήτου Αθηνών και Ανθούπολης, στο Νταμάρι.

Ματς με διάθεση εκ μέρους των νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά παιχνίδι κέντρου ως επί το πλείστον, χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Σκόρερς: 11′ Χριστοβασίλης / 19′ Χαλακατεβάκης.

Διαιτητής: Νάτσιος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Αναστασίου, Χριστοβασίλης, Ζαγκλιβέρης, Σεφεράι, Βέικο, Σαμιώτης, Θεοτικός, Γκέρος, Μολφέτας (Παπαϊωάννου Σ., Παπαϊωάννου Π. Γαλατάς, Μαρουλης, Βοζικης).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Αθανασιάδης, Μπαντίλης, Μαγνήσαλης, Βίτος, Κατής, Βανταράκης, Χρυσιβιτσιώτης, Χαλακατεβάκης, Στρίκος (Γεωργίου, Κάτσενος, Ντόκο, Φουκας, Ροΐδης).

Παιχνίδι-καρμπόν και το Σάββατο, στο ίδιο γήπεδο, με το ίδιο σκορ, για την Κ16 της Ανθούπολης, που αντιμετώπισε τη Σχολή Ολυμπιακού Σαλαμίνας, για τον όμιλο Fair Play του Θουκυδίδειου τουρνουά.

Η Ανθούπολη ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα με τον Μπερνασκόνη στο 50′, για να δεχθεί την ισοφάριση πέντε λεπτά πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.

Αγωνίστηκαν οι Μπουζούκης, Αδαμόπουλος, Λυμπερόπουλος, Σαββιδης, Φουντουλάκης, Ντόκο, Κουφόπουλος, Βαλεντίνος, Πισιμίσης, Τσόκος, Μπερνασκόνης (Λάσκαρης, Καλούδης, Τσικρικος, Ροΐδης, Λανάι).

Leave a Reply