Κ12: Ανθούπολη – Ηρακλής 0-2

Στο ποδόσφαιρο νικάει αυτός που σκοράρει και στην αναμέτρηση των Κ12, Ανθούπολη – Ηρακλής, αυτοί ήταν οι φιλοξενουμενοι που το έκαναν σωστά και νωρίς νωρίς.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Κωνσταντούλια είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, με ένα μακρινό σουτ και ένα κοντινό πλασέ και με εξαίρεση 1-2 προσπάθειες στην επανάληψη, εκ των οποίων η μία σταμάτησε στο δοκάρι (Μπουκούζης), αρκέστηκαν να διαχειριστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα, για να φτάσουν στο 2/2 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Στον αντίποδα, η Ανθούπολη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ιδιαίτερα στην επανάληψη, αλλά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου δεν είχε την αποτελεσματικότητα που θα της επέτρεπε να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Σκόρερς: – / 5′ Μέξας, 10′ Πλιάσσας.

Διαιτητής: Πρίντζιος.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Αθανασιάδης, Μπαντίλης, Μαγνήσαλης, Γεωργίου, Κάτσενος, Βανταράκης, Ντόκο, Χρυσοβιτσιώτης, Χαλακατεβάκης (Βιτος, Ροΐδης, Κιόύσης, Κατης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σταυρόπουλος, Αθανασίου, Κατσιαμάνης, Μέξας, Γιάφαλης, Πλιάσσας, Καψής, Παπαχριστόπουλος, Καππάτος Δ. (Καππάτος Γ., Μπουκούζης, Γκόργκι, Λουκας).

Leave a Reply