Κ12: Ανθούπολη – Άγ. Ιερόθεος 4-4

Είχαν από ένα ημίχρονο, το οποίο χάρηκαν και αξιοποίησαν το ίδιο. Το τελικό 4-4 ανάμεσα στις Κ12, Αγίου Ιεροθέου και Ανθούπολης, ήταν από τα παιχνίδια υποδομών που σε γεμίζουν ποδοσφαιρικές παραστάσεις και παιδικά χαμόγελα.

Ο Άγιος Ιερόθεος βρέθηκε πίσω στο σκορ με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, αλλά αντέδρασε αμέσως και μέχρι το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους είχε εκτοξεύσει τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Στην επανάληψη ήρθαν τα πάνω κάτω. Η Ανθούπολη ήταν αυτή που πέρασε σε επίθεση διαρκείας και όχι μόνο έφερε το παιχνίδια στα ίσα (4-4), αλλά λίγο πριν την εκπνοή είχε την ευκαιρία να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Σκόρερς: 10′ Ντόκο, 28′ Χρυσοβιτσιώτης, 33′ Χαλακατεβάκης, 46′ Βανταράκης / 11′ Φαρασόπουλος, 14′ Λυκογιάννης Π., 21′ Λαμπρόπουλος, 24′ Λυκογιάννης Κ.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Αθανασιάδης, Μπαντίλης, Μαγνήσαλης, Βίτος, Κατής, Ντόκο, Χρυσοβιτσιώτης, Βανταράκης, Χαλακατεβάκης (Γεωργίου, Κάτσενος, Καλδής).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Σιδεράς, Τάφκα, Τσιριγώτης, Ραβανος, Λυκογιάννης Κ., Βαπορίδης, Φαρασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Λυκογιάννης Π. (Προβατάρης, Τριγαρης).

 

Leave a Reply