Κ12: Ακαδημία Π. – Γ.Σ. Πανιώνιος 2-1

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση των Κ12, Ακαδημίας Περιστερίου (Α’ μέρος) και Γ.Σ. Πανιωνίου (Β’ μέρος), στο βοηθητικό του Φωστήρα, με τη διαφορά ότι οι Περιστεριώτες σκόραραν και στην επανάληψη και μάλιστα το νικητήριο γκολ μετά από επίμονη προσπάθεια του Γαβριελάτου.

ΟΙ νεαροί ποδοσφαιριστές του Σταύρου Μισαηλίδη παρατάχθηκαν για πρώτη φορά φέτος (!) πλήρεις και αυτό δεν τους βοήθησε ως ένα βαθμό να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι, αφού αναγκαστικά οι αλλαγές ήταν περισσότερες και συχνότερες.

Ο Γαβριελάτος ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων, με τα οποία η Ακαδημία έφτασε το 3/3 στη δεύτερη φάση του Acropolis Tournament, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο από την αρχή της χρονιάς!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Π.: Ταπίνης, Καναβάς, Καραχάλιος, Πανταζής, Μαγουλάς Θ., Κυριακίδης, Αθανασόπουλος, Κοκκινομάλης, Γαβριελάτος, Αθανασίου (Ρήγας, Μαρίνος, Κριτής, Μαγουλάς Β., Σαγρής).

Νικηφόρα ήταν και τα τρία παιχνίδια των μικρότερων τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Περιστερίου στο 6Χ6 των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

  • Το δεύτερο τμήμα της Κ10 (Προτζούνιορ) επικράτησε με σκορ 9-1 αντίστοιχου τμήματος της Ανθούπολης, με σκόρερς τους Πότσι (3), Αρτούρ (3), Κανάρη (2) και Γρίβα.
  • Το τρίτο τμήμα επιβλήθηκε με σκορ 6-2 αντίστοιχου τμήματος του Ηφαίστου και σκόρερς τους Πάτση Γ. (2), Κανάρη (2), Γελαδά και Αρτούρ.

Τέλος, η Κ8 επικράτησε με σκορ 6-3 του αντίστοιχου τμήματος της Ανθούπολης και σκόρερς τους Πάτση Χ. (3), Πάτση Γ. (2) και Αγά.

Leave a Reply