Κυριακάτικη γιορτή με Αγ. Παρασκευή

Το ντέρμπι με την Αγία Παρασκευή δεσπόζει στο πρόγραμμα της γυναικείας ομάδας του Ατρομήτου και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις 3.30 μετά το μεσημέρι της Κυριακής στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι παίκτριες της Καλομοίρας Κοντομίχη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη σημαντική αναμέτρηση, κόντρα σε μία ομάδα που μπορεί να βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω στον βαθμολογικό πίνακα της Superleague, ωστόσο επικράτησε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (2η αγωνιστική) με σκορ 1-0.

Και αυτή η αναμέτρηση θα καλυφθεί απευθείας από το Studio Magic Plus

  • Οι Νέες Ατρομήτου δεν έχουν αγώνα το Σαββατοκύριακο, αφού δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη αναμέτρηση με τον Ακράτητο, αντίθετα με τα δύο μικρότερα τμήματα που θα αγωνιστούν κανονικά.
  • Το τμήμα Junior θα αντιμετωπίσει την ομάδα Επιλέκτων στις 3 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σιδέρη, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη (Στρ. Μακρυγιάννη 59),
  • ενώ το τμήμα Projunior θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Περιστερίου, στις 11 το πρωί της Κυριακής στο μικρό γήπεδο 6Χ6 των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Leave a Reply