Κρίσιμο Δ.Σ. στον Α.Ο. Περιστερίου

Μετά το λάθος με τις καταστάσεις υγείας που ήταν η αιτία μη διεξαγωγής της τελευταίας αναμέτρησης της Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου και την κατακύρωση του αγώνα στον Ηρακλή, ο υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Ομίλου και τεχνικός της Κ18, Γιάννης Λιβαθινός, ανέλαβε την ευθύνη της παράλειψης και υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου.

Παρ’ ότι καταβλήθηκαν προσπάθειες να αποφευχθεί το διαζύγιο (από γονείς και νεαρούς αθλητές), αυτό μάλλον δεν θα συμβεί και σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λιβαθινός δεν θα ηγείται πλέον των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. Περιστερίου, θέση την οποία τίμησε επί σειρά ετών, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή η παραίτηση έγινε δεκτή.

Ωστόσο δεν μπορούμε να μιλάμε για ειλημμένες αποφάσεις πριν από το διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου, πολύ δε περισσότερο να ρίξουμε νερό στον μύλο της ονοματολογίας που αίφνης “φούντωσε” εντός κι εκτός του συλλόγου, με αιχμή του δόρατος τους Γιάννη Λαγκαδινό (ΠΑΟ Ρουφ) και Σάκη Σάσσαλο (ΑΠΣ Ατρόμητος Αθ.).

Αμφότεροι συνδέθηκαν και με τη θέση του Γιάννη Τάπραντζη στο αντρικό τμήμα του συλλόγου και αυτό μάλλον περιπλέκει την κατάσταση. Το βέβαιο πάντως είναι ότι η νέα χρονιά βρίσκει την ομάδα του Ομίλου στο κατώφλι κρίσιμων αποφάσεων.

Leave a Reply