“Κοσμοσυρροή” στη Χωράφα

Η αλήθεια είναι ότι πέρσι μας έλειψε, αφού σε συμμόρφωση προς σχετικά ανακοινωθέντα πρόγνωσης εκτάκτων καιρικών φαινομένων από την Πολιτική Προστασία η προγραμματισμένη γιορτή του Δήμου Περιστερίου αναβλήθηκε δύο φορές ώσπου τελικά ματαιώθηκε λόγω στενότητας χρόνου (αναχώρηση ομάδων για καλοκαιρινά τουρνούα κ.λ.π.).

Ίσως και γι αυτό φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία από πλευράς προσέλευσης κοινού και αριθμού συμμετεχόντων. Στην κατάμεστη εξέδρα του κεντρικού γηπέδου των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, οι γονείς των στελεχών των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών της πόλης απόλαυσαν την τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, με τα χαμόγελα να είναι διπλά και τριπλά στο χορτάρι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που παρέλαβαν τα αναμνηστικά μετάλλια.

Παρόντων του “πρώτου” δημότη, Ανδρέα Παχατουρίδη και του συνόλου των συνεργατών του, ο Δήμος Περιστερίου υποσχέθηκε ακόμη αρτιότερες γηπεδικές εγκαταστάσεις και διοργανώσεις και βράβευσε τους τεχνικούς του Α.Ο. Κηπούπολης, Δημήτρη Φιλίππου και Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου, Γιώργο Λαζάρου, διότι αποθέωσαν έμπρακτα το “ευ αγωνίζεσθαι”, ακόμη και με βαθμολογικό κόστος, καθοδηγώντας τις ομάδες τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η γιορτή ξεκίνησε με την καθιερωμενη παρέλαση των τμημάτων υποδομής στον στίβο του κεντρικού γηπέδου, είχε διάρκεια μιας ώρας και ολοκληρώθηκε με ομαδικές αναμνηστικές φωτογραφίες και ανανέωση του ραντεβού μετά ον Δεκαπενταύγουστο για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ατρόμητος Αθηνών (Νέες Ατρομήτου και Ερασιτέχνης Ατρόμητος)

Άγιος Ιερόθεος

Ήφαιστος Περιστερίου

Ανθούπολη, Α.Ο. Περιστερίου, Άμιλλα, Ηρακλής

Ιπποκράτης, Α.Ε. Περιστερίου, Α.Ο. Κηπούπολης

Φοίνικας Περιστερίου, Θύελλα


Leave a Reply