Κορασίδες: Ελλάς – Αγγλία 0-2

Την ήττα από το μεγάλο φαβορί, Αγγλία, που πήρε και το εισιτήριο της πρόκρισης, γνώρισε η εθνική ομάδα Κορασίδων και ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στην elite φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοφαίρου U17.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με την Ιωάννα Παπαθεοδώρου (Νο8) του Ατρομήτου Αθηνών στη σύνθεσή της και σε θέση αριστερού εξτρέμ έως το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στα πρώτα 15 λεπτά απείλησε με 2-3 στημένες μπάλες την αντίπαλη εστία, ωστόσο η συνέχεια ανήκε καθολικά στις Αγγλίδες.

Άνοιξαν το σκορ στο 24′ με την Γκραντ και διαμόρφωσαν το τελικό 0-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Φίλις στο 51′ (στο πέναλτι υπέπεσε η Βορριά πάνω στη Στέιμπλς.

ΕΛΛΑΣ: Βλασιάδου, Τσουκαλά, Βορριά, Ράκου (61΄Ξανθή), Μαρκουτσα (73′ Βασιλακάκου), Παπαθεοδώρου, Παχάκη (86′ Τσαραντάνη), Πρίφτη, Ευθυμίου (61′ Βοΐλα), Ακριβάκη (86′ Παπαγεωργίου), Γρηγοριάδη.

ΑΓΓΛΙΑ: Όρμαν, Χακ, Λε Τισιέρ, Φίλις, Ντέιλ Γκραντ, Φλέμινγκ (61′ Μάθιους), Τζόνσον (46′ Κρουκσανκ), Ρόμπινσον, Κουίρκ (52′ Μόρις), Στέιμπλς (61′ Μέι).

Leave a Reply