Κοντομίχη: “Είναι μια σημαντική νίκη”.

Εμφανώς ικανοποιημένη από την επικράτηση, το σκορ και κυρίως την αγωνιστική εικόνα της ομάδας της, εμφανίστηκε η τεχνικός των Γυναικών του Ατρομήτου Αθηνών, Καλομοίρα Κοντομίχη, λίγο μετά το τέλος του νικηφόρου (3-0) αγώνα με τον Εργοτέλη, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Ενδεικτική είναι η κουβέντα της με τους εκπροσώπους του Τύπου, με τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα να είναι τα ακόλουθα:

Σημαντική η σημερινή νίκη με 3-0, απέναντι στον Εργοτέλη. Οι φιλοξενούμενες έδειξαν μια πολύ οργανωμένη ομάδα και μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με την ομαδα μας να δείχνει επηρεασμένη από την απουσία της τελευταίας στιγμής που ήρθε να προστεθεί στους τραυματισμούς βασικών παικτριών, που τη ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό καιρό”.

Η αναπροσαρμογή των πλάνων και το γεγονός ότι δεν είχαμε καμία εικόνα της ομάδας του Εργοτέλη πριν από το παιχνίδι ήταν και η αιτία του κακού ξεκινήματος. Σε αυτό το διάστημα ήταν πολύ καλές για την ομάδα οι Στεροπούλου και Κριεμπάρδη, που με τις Αργυριάδη και Συρμή δεν επέτρεψαν να δημιουργηθούν κίνδυνοι για την εστία της Γιαννακούλη, από τις στοχευμένες προσπάθειες των αντιπάλων στην αριστερή πλευρά της άμυνάς μας”.

Περνώντας ο χρόνος η ομάδα βρήκε τα πατήματά της, πήρε τον έλεγχο του αγώνα και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Καθοριστική η Τράγου με τα δύο γκολ που σημείωσε για την ομάδα μας. Είχαμε ακόμη 2 δοκάρια με την Αργυριάδη και ένα χαμένο τετ α τετ από την εξαιρετική και σήμερα νεαρή σέντερ φορ της ομάδας μας, Παπαθεοδωρου”.

Η Σάλκουνιτς πέτυχε το 2ο γκολ της ομάδας και δημιούργησε με τις πλαγιοκοπήσεις της αρκετές ακόμα ευκαιρίες για τις συμπαίκτριές της. Η Γατούδη κέρδισε το πέναλτι στο 14ο λεπτό για την εύστοχη εκτέλεση της Τράγου, ενώ κέρδισε και το φάουλ από το οποίο προήλθε και το 2 γκολ της Τράγου, με απευθείας εκτέλεση”.

Η 15χρονη Γιούσια έκανε την ασίστ για τη Σάλκουνιτς στο 2ο γκολ, ενώ η Βλασσοπούλου έδωσε συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις της. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Εργοτέλη και κατά την άποψή μας, η βαθμολογική της συγκομιδή την αδικεί”.


Leave a Reply