Κηπούπολη (SL): Αήττητες Κ16–Κ14

Δύο νίκες και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου για τις Κ16 και Κ14 της Κηπούπολης στο πλαίσιο του τουρνουά Soccerlink.

Η Κ16 δεν έκανε τις ευκαιρίες της γκολ και τιμωρήθηκε ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης με ισοφάριση από το αντίστοιχο συγκρότημα του Απόλλωνα Αθηνών (1-1).

Σκόρερ για το τμήμα του Δημήτρη Τσουκνάκη ο Βαλτζής με πλασέ από ασίστ Πελεκου.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κυριακόπουλος, Βαλτζής, Βενέτης, Λόντος, Γερεντές, Κατσακούλας, Κωνσταντινίδης, Πελεκος, Αναστασάκος, Δημητρίου, Κόκλας, Παπαδημητρίου, Βούρτσης, Δημητριάδης, Γεωργίου, Σταματογιαννόπουλος.



Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερς η εντός έδρας νίκη της Κ14, επί του Φοίνικα Περιστερίου, το Σάββατο.

Στο 11′ ο Σιουρούνης, στο 15΄ο Κατρισιώσης, στο 38′ ο Μουλάς και στο 44′ ο Ρισσάκης διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Χριστοφιλόπουλος, Ανωγιάτης, Παιδούσης, Γιωργης, Ρισσάκης, Μπαρδώσας, Στάμου, Τσακοπιάκος, Σιουρούνης, Κατρισιώσης, Μουλάς, Βερούχης, Μπαμπαλης, Κλειδαράς, Τσαμπας.



Με το καθαρό 2-0 επιβλήθηκε και την Κυριακή η Κ14, αυτή τη φορά επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του Αίμου Πετρούπολης.

Στο 22′ ο Κατρισιώσης με “φωτοβολίδα” στο “Γ” και στο 40′ με πλασέ ο Βασιλείου από ασίστ Στάμου πέτυχαν τα δύο γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Τσελη.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Χριστοφιλόπουλος, Ανωγιάτης, Τσαμπας, Γιωργης, Μπουρνιάς, Μουλάς, Τσακοπιάκος, Μερτζάνης, Βασιλείου, Κάντας, Τσελης, Κατρισιώσης, Κλειδαράς, Στάμου.



Leave a Reply