Κηπούπολη: “Χ” η Κ18, “2” η Κ14

Το Καματερό επισκέφθηκαν οι Κ18 και Κ14 της Κηπούπολης στο πλαίσιο των οικείων πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ και επέστρεψαν με τους 4 από τους διεκδικήσιμους 6 βαθμούς.

Η Κ18 αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, σκορ που δεν την αφήνει ικανοποιημένη με βάση την αγωνιστική εικόνα,

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου είχαν τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα, ωστόσο σε κόντρα επίθεση στο 18′ και εντυπωσιακό τελείωμα με ψαλιδάκι (!) βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0.

Η ισοφάριση ήρθε με δυνατό σουτ του Νίκου, ωστόσο τρία χαμένα τετ α τετ στη συνέχεια περιόρισαν τους φιλοξενούμενους στο ισόπαλο αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Ρούσσος. Βοηθοί: Νταρακλίτσης, Κοπάλας.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Μούτσιος, Σούμπας, Φαρμάκης Β., Ρήγας, Φαρμάκης Γ., Λέμης, Μπούρης, Σοφός, Σταματογιαννόπουλος, Νίκος (Κωνσταντόπουλος, Λιατίφης, Λιούμης, Μανώλης, Μαργέτης).

Νίκη 2-4 για την Κ14

Το Σάββατο, η Κ14 δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της, μετρώντας εκτός από τα τέσσερα γκολ ενεργητικό, ένα χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια!

Επικράτησε με σκορ 2-4 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Καματερού, με σκόρερς τους Ζαραϊδώνη (2), Ζαχαράκη και Σαμούρη.

Διαιτητής: Κορρές.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σταμούλης, Ζαραϊδώνης, Βενέτης, Γερεντές, Παπαδόπουλος Π., Δημητρίου, Σαμούρης, Τζαγκαράκης, Σκαμάνης, Μπαρδώσας, Ζαχαράκης (Πασουλας, Παπαδόπουλος Σπ., Ρήγας, Κόκλας, Γεωργόπουλος, Γεωργοστάθης, Σταματογιαννόπουλος).

Leave a Reply