Κηπούπολη: “Φοβισμένη” πρεμιέρα

Με πολλά νέα πρόσωπα, προερχόμενα από το παιδικό τμήμα, οι Νέοι της Κηπούπολης παρουσιάστηκαν διστακτικοί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες του Α’ ομίλου, τον Α.Ο. Χαϊδαρίου.

Το νεανικό συγκρότημα του Αντώνη Μπαφάκη δεν έκρυψε την ανάγκη χρόνου προσαρμογής και υποχρεώθηκε σε ήττα με σκορ 0-7, που σίγουρα αδικεί την προσπάθειά του, αλλά ταυτόχρονα προσγειώνει τα μέλη του στη νέα πραγματικότητα.

Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου δεν επέτρεψε σε καμία στιγμή του αγωνιστικού χρόνου να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά του, αντίθετα οι παίκτες του Δημήτρη Διαμαντη έδειξαν και εντυπωσιακό κυνισμό και αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.

Σκόρερς: – / 7′, 26′ και 78′ Γονης, 17′ Γιακουμάτος, 39′ Σπυριδωνίδης, 54′ Περλέσι, 70′ Παπουτσάκης.

Διαιτητής: Καφρίτσας Α. Βοηθοί: Μπιμπάκης Α., Ιωσηφόγλου Μ.

Κηπούπολη (Α. Μπαφάκης): Σαραντινός, Κανελλόπουλος, Βαρζάκης (41′ Βετούλιας), Μούτσιος, Πιτιακούδης (19′ Πανταζόπουλος), Καραγιάννης, Κυρίμης (19′ Συλιβερδης), Λιούμης (60′ Πουλιάδης), Σοφός (60′ Ρήγας), Φούντας (52′ Τζιάτζιος), Καλέμης.

Α.Ο. Χαϊδαρίου (Δ. Διαμαντης): Αδάμ, Δριμαλας, Μπατζακας (61′ Μουντζούρης), Αδαμίδης (52′ Λακιώτης), Λαγός (52′ Γαγατσιας), Μπαϊρας, Σπυριδωνίδης (61′ Λογοθέτης), Παπουτσάκης, Γονης, Γιακουμάτος (41′ Γκιόκα), Περλέσι.

Leave a Reply