Κηπούπολη: Το νέο εφηβικό (2001-03)

Η τρέχουσα σεζόν δεν ολοκληρώθηκε ακόμη, ωστόσο ο προγραμματισμός της νέας περιόδου ξεκίνησε για το εφηβικό τμήμα της Κηπούπολης, που φέτος παρέταξε ίσως το νεανικότερο ρόστερ της κατηγορίας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Μόλις τρία μέλη του έμψυχου δυναμικού ήταν γεννημένοι το 2000, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία ανήκε στην μικρότερη ηλικιακή βαθμίδα (γενν. 2002). Η περίοδος προσαρμογής των νεαρών ποδοσφαιριστών του Αντώνη Μπαφάκη στην απαιτητικότερη διοργάνωση δεν ήταν φυσικά εύκολη, αλλά η πορεία τους στη δεύτερη φάση έδειξε -αν μη τι άλλο- και τις δυνατότητες και την προοπτική του τμήματος.

Η επόμενη χρονιά (2018 – ’19) έχει (και πάλι) ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων, αφού στο πλέον “μπαρουτοκαπνισμένο” ρόστερ προστίθεται μία ταλαντούχα γενιά από το παιδικό τμήμα (γεννηθέντες το 2003) που υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Τσουκνάκη διέγραψε πρωταγωνιστική πορεία στους ισχυρούς της ΕΠΣΑ (3η στον πρώτο γύρο, 7η στην δεύτερη φάση, με πολλούς τραυματισμούς λόγω του εξαιρετικά καταπονημένου αγωνιστικού χώρου).

Ο τεχνικός των Εφήβων του συλλόγου έχει ήδη δρομολογήσει τη διαδικασία ένταξής τους στο τμήμα και μέχρι το τέλος Ιουνίου θα δουλέψει με αυτή την εστίαση.

Ήδη στις 12.30 το μεσημέρι του Σαββάτου είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Α.Ο. Χαϊδαρίου, στο γήπεδο Χρυσούπολης, όπου έχουν κληθεί οι γεννημένοι 2001, 2002 και 2003 ποδοσφαιριστές του συλλόγου και όπως έχουν ήδη άπαντες ενημερωθεί, τα παιχνίδια θα συνεχιστούν και καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου.

0 Comments

  1. Πασχαλης

    Συνεχισε να μας ενημερωνεις μας αρεσει πολυ …σε ευχαριστουμε

Leave a Reply