Κηπούπολη: Συμμετοχή για όλους

Με τις εντός έδρας φιλικές αναμετρήσεις για τις Κ18 και Κ14 ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου για την ποδοσφαιρική Ακαδημία της Κηπούπολης, που μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της, εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η Κ18 υποδέχθηκε το αντίστοιχο συγκρότημα του Χαϊδαρίου και ο Δημήτρης Τσουκνάκης χρησιμοποίησε το σύνολο των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών του νεανικού του ρόστερ, απέναντι σε ομάδα αποτελούμενη αποκλειστικά από ποδοσφαριστές γεννημένους το 2001 και 2002.

Αγωνίστηκαν οι Παυλάτος, Κλειδής, Βετούλης, Μούτσιος, Βαρζάκης, Ρήγας, Λέμης, Μπουρής, Νίκου, Σταματογιαννόπουλος, Σοφός, Μαργέτης, Κωνσταντόπουλος, Φαρμάκης Γ., Μανώλης, Σούμπας, Μπίσκος, Φαρμάκης Β., Λιούμης, Σκαμάνης, Θεοχαρίδης, Δεπάστας, Λατίφης.

Η Κ14 φιλοξένησε τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, σε παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό και πληθώρα φάσεων μπροστά στις δύο εστίες.

Εικοσιπέντε ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν για το παμπαιδικό τμήμα του περιστεριώτικου συλλόγου και ήταν οι Σιδεράς, Σκουτερης, Παπαδόπουλος Π., Γερεντες, Δημητρίου, Σαμουρης, Κόκλας, Ζαραϊδώνης, Μπαλιώτης, Σκαμάνης, Ζαχαράκης, Σταμούλης, Πασουλας, Παπαδόπουλος Σπ., Γεροστάθης, Βενέτης, Κοτσώνης, Γεωργόπουλος, Σταματογιαννόπουλος, Μπερνεβός, Ρήγας, Μπαρδώσας, Μόσαλος, Χελάς, Μπουκουρίτσι.

Leave a Reply