Κηπούπολη: Στην αφετηρία με 2/2

Με ισάριθμες νίκες απάντησε στις δύο ήττες του περασμένου σαββατοκύριακου (από την Κ15 της ΠΑΕ Ατρόμητος με 0-4 και τον Ηρακλή Νίκαιας με 1-3) η Κ16 της Κηπούπολης, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Τσουκνάκη επικράτησε το Σάββατο του αντίστοιχου τμήματος του Θρίαμβου Χαϊδαρίου με σκορ 3-0, με σκόρερς τους Ζαχαράκη (κεφαλιά από σέντρα Σιαφάκα), Κατσακούλα (μακρινό σουτ στο “παραθυράκι” της εστίας) και Παυλάκο (προβολή σε κόρνερ Σαμούρη), ενώ είχε και δοκάρι με τον Παπαδόπουλο.

Αγωνίστηκαν οι Κυριακόπουλος, Σιαφάκας, Βούρτσης, Πελέκος, Ντούμης, Κατσακούλας, Ζαραϊδώνης, Σαμούρης, Ζαχαράκης, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος, Παυλάκος, Λόντος, Γεωργίου, Γερεντές, Σταματογιαννόπουλος και Δημητρίου.

Νικηφόρο ήταν και το κυριακάτικο τεστ κόντρα στην ομάδα του Κολωνού με σκορ 2-0 και σκόρερς τους Παυλάκο (απευθείας φάουλ) και Δημητρίου (διαγώνιο σουτ), ενώ 4 φορές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια (Κατσακούλας, Τζαγκαράκης, Γερεντές και Κωνσταντινίδης).

Έπαιξαν οι Κυριακόπουλος, Παυλάκος, Μπουκουρίτσι, Λόντος, Γερεντές, Κόκλας, Κωνσταντινίδης, Τζαγκαράκης, Αναστασάκος, Κατσακούλας, Βενέτης, Δημητριάδης, Δημητρίου, Χρονάκης, Γεωργίου και Σταματογιαννόπουλος.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣΑ, η Κηπούπολη υποδέχεται το αντίστοιχο συγκρότημα του Αγίου Ιεροθέου.

Leave a Reply