Κηπούπολη: Πρώτη με διαφορά η Κ14

Και μαθηματικά πρώτη και καλύτερη στον 10ο όμιλο του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣΑ, η Κηπούπολη που επικράτησε με σκορ 4-0 του αντίστοιχου τμήματος του Καματερού.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της διοργάνωσης (την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενηθούν από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου) ικανοποίησαν στο μέγιστο βαθμό όλους όσοι τους συντρόφευσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και αποδεικνύοντας το δίκαιο της αδιαμφισβήτητης πρωτιάς τους.

Ο Σκαμάνης (ασίστ Ζαχαράκη), ο Ρήγας (σουτ), ο Π. Παπαδόπουλος (ασίστ Ζαραϊδώνη) και ο Ζαχαράκης (πλασέ) ήταν οι σκόρερς των γηπεδούχων, που διατήρησαν συντριπτικά ποσοστά κατοχής μπάλας, δημιουργώντας κυρίως από τις πτέρυγες, ενώ στα τελευταία δέκα λεπτά αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες για λόγους ισορροπιών.

Διαιτητής: Γαλαριώτης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σταμούλης, Ζαραϊδώνης, Σιαφάκας, Γερεντές, Ντούμης, Ρήγας, Τζαβάρας, Σαμουρης, Παπαδόπουλος Σπ., Σκαμάνης, Ζαχαράκης (Τζαγκαράκης, Παπαδόπουλος Π., Κόκλας, Σταματογιαννόπουλος, Παυλάκος, Χρονάκης και Γεωργοστάθης.

Leave a Reply