Κηπούπολη: “Πλήρωσε” τις απουσίες

Η Κ18 της Κηπούπολης δεν τα κατάφερε στον εκτός έδρας νοκ άουτ αγώνα για τη φάση των “16” των λιγότερο ισχυρών της ΕΠΣΑ, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Θύελλας Αγίου Δημητρίου.

Κόστισαν οι απουσίες της λόγω σχολικών εκδρομών, αλλά κυρίως οι “αρρυθμίες” που προκάλεσαν στην αγωνιστική λειτουργία και μεταφράστηκαν σ’ ένα διόλου αντιπροσωπευτικό της εικόνας στο χορτάρι, σκορ, ήδη από το πρώτο ημίχρονο (4-0).

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες επιστροφής στο παιχνιδι, αλλά το γκολ άργησε (65′ ο Λέμης από πάσα Μπούρη) και μάλιστα βρήκε άμεση απάντηση (5-1) από μια κακή εκτίμηση της φάσης.

Έξι στελέχη της Κ16 κλήθηκαν να αναπληρώσουν τα κενά και στη διάθεση του Δημήτρη Τσουκνάκη ήταν οι Αλεξιάς, Σούμπας, Λιατίφης, Μούτσιος, Κλειδής, Ρήγας, Λέμης, Μπούρης, Θεοχαρίδης, Σοφός, Μιχαλόπουλος Π., Φαρμάκης Β., Μπίσκος, Κωνσταντόπουλος.

Διαιτητής: Διαμαντης. Βοηθοί: Καμπιώτης, Σπυρόπουλος.


Αντίθετα, η “αποψιλωμένη”, αλλά με πολύ βαθύτερο ρόστερ, Κ16 του συλλόγου επικράτησε στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του δευτέρου γύρου και κατέλαβε την 6η θέση στον 7ο όμιλο των ισχυρών της ΕΠΣΑ, εκτός έδρας επί του Καματερού με το εμφατικό μάλιστα 0-5.

Ο Τσίκο στο 8′ (σουτ) και στο 15′ (πλασέ), ο Σερίφης στο 25′ (με “λόμπα”) και ο Μάνος Τζαγκαράκης στο 42′ (τακουνάκι) και στο 50′ (κεφαλιά) σημείωσαν τα γκολ της Κηπούπολης για την οποία αγωνίστηκαν οι Παυλάτος, Δημοσθενιάδης, Τζαβάρας, Ζούγρης, Χαροκόπος, Μιχαλόπουλος Σπ., Κατωπόδης, Σερίφης, Κατσάτσος, Τζαγκαράκης Μ., Σαββουλίδης, Τσίκο, Γερονικολός.

Πλέον, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη καλούνται να αντιμετωπίσουν στη νοκ άουτ φάση των “24”, εκτός έδρας την ομάδα των Σουρμένων, ενώ τον νικητή αυτής της αναμέτρησης περιμένει στην έδρα του ο Φωστήρας (πέρασε χωρίς αγώνα λόγω της 2ης θέσης στην τελική κατάταξη του 7ου ομίλου) στη φάση των “16”.

Leave a Reply