Κηπούπολη: Ντούετο νικών το Σάββατο

Σε φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου, η Κ16 της Κηπούπολης με αρκετές προσθήκες από την Κ14, επικράτησε με σκορ 4-1 του δεύτετου παιδικού τμήματος του Ηρακλή με σκορ 4-1, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Το σκορ άνοιξε ο Κατσάτσος με σουτ στην κίνηση (15′), το 2-0 έκανε με διαγώνιο σουτ ο Ζαχαράκης (19′). Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1, αλλά στο 47′ ο Νίκος Τζαγκαράκης σημάδεψε με επιτυχία το “Γ” της εστίας τους (από ασίστ του Τσίκο, 3-1), με τον Μάνο Τζαγκαράκη να διαμορφώνει το τελικό 4-1, στο 62′ από ασίστ Κατσάτσου.

Για την Κηπούπολη έπαιξαν οι Γερονικολός, Σούμπας, Δημοσθενιάδης, Μπίσκος, Κλειδής, Δημητρίου, Μιχαλόπουλος Π., Κατσάτσος, Παπαδόπουλος Χρ., Σερίφης, Ζαχαράκης (Τσίκο, Τζαγκαράκης Μ., Τζαβάρας, Σαμούρης, Σταμούλης, Ρήγας, Ζαραϊδώνης, Τζαγκαράκης Ν.).

Η Κ14 της Κηπούπολης αντιμετώπισε την Κ12 του Ηρακλή, σε αναμέτρηση 9Χ9 και επιβλήθηκε με σκορ 2-1, με γκολ του Παυλάκου (22′ και 48′), με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά στο 37ο λεπτό.

Αγωνίστηκαν οι: Κυριακόπουλος, Δημητριάδης, Παυλάκος, Γερεντές, Μπουγιουκλής, Σκαμάνης, Μπαρδώσας, Γεωργακόπουλος, Καραπετης, Αμήν, Κωνσταντινίδης, Γεωργοστάθης, Σταματογιαννόπουλος, Μερτζάνης.

Leave a Reply