Κηπούπολη: Νίκες για Κ18 και Κ16

Πιο έτοιμη και με περισσότερες επιλογές, η Κ18 της Κηπούπολης επιβλήθηκε με σκορ 5-2 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Φοίνικα Περιστερίου, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσουκνάκη έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενη με 2-0 και γκολ των Λέμη (πάσα Σοφού) και Σοφού (ασίστ Σκαμάνη) και μέχρι τα μέσα της επανάληψης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0, με δύο γκολ του Κατωπόδη (από ασίστ Σκαμάνη και απευθείας εκτέλεση φάουλ) και ένα αυτογκόλ.

Με αρκετές απουσίες και μόλις τρεις παίκτες στον πάγκο, η ομάδα του Μπάμπη Σαρρή μείωσε στο τελικό 5-2 με γκολ των Φακιδάρη και Δέλγα.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Μπίσκος. Φαρμάκης Β., Κλειδής, Ρήγας, Σταματογιαννόπουλος, Σκαμάνης, Λέμης, Σοφός, Τσίκο (Δούμας, Χαροκόπος, Εμμανουήλ, Κατωόδης, Παπαδόπουλος Χρ., Πίσχος).

ΦΟΙΝΚΑΣ: Γιαννόπουλος, Κύρτσιος, Δρέσιος, Τριαντάφυλλος, Γιώτης Φ., Κόμνας, Πατέλης, Φακιδάρης, Σκόδρας, Δέλγας, Χαραλάμπους (Χοτζάι, Λαμπρόπουλος. Καλαντζής).

K16: Κηπούπολη – Εθνικός Π. 2-0

Νικηφόρα η πρόβα τζενεράλε και για την Κ16 της Κηπούπολης, που επικράτησε με σκορ 2-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Εθνικού Πειραιά.

Τα τέρματα της ομάδας του Δ. Τσουκνάκη πέτυχαν στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης οι Σερίφης (από ενέργεια Θεοχαρίδη) και Ντούμης, ενώ στα δοκάρια σταμάτησαν οι Καμαρινός, Σερίφης και Σαββουλίδης.

Έπαιξαν οι Γερονικολός, Ζαραϊδώνης, Παυλάκος, Σιαφάκας, Ντούμης, Σαμούρης, Σαββουλίδης, Σερίφης, Θεοχαρίδης, Τζαβάρας, Παπαδόπουλος Π. (Χρονάκης, Καμαρινός, Τζαγκαράκης Μ., Νότης, Κατσάτσος, Τζαγκαράκης Ν., Ανδρονιώτης).

Leave a Reply