Κηπούπολη: Με την ίδια συνταγή

Η ποδοσφαιρική Ακαδημία της Κηπούπολης έχει ήδη ξεκινήσει, εδώ και περίπου ένα μήνα, την προσαρμογή των τμημάτων της στις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν προτίθεται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της, μετά την πρόσφατη αναδιάρθρωση στα ηλικιακά κλιμάκια και να αλλάξει ρότα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα ακολουθήσει το πλάνο εργασίας που ίσχυε πριν την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και θα ενισχύσει κανονικά το τμήμα Νέων (Κ18 πλέον) με την πλειονότητα των γεννημένων το 2003 και το παιδικό (Κ16) με παιδιά που γεννήθηκαν το 2005.

Την τεχνική ηγεσία και των δύο μεγαλύτερων τμημάτων θα έχει ο Δημήτρης Τσουκνάκης, που πιθανότατα θα διατηρήσει υπό την επίβλεψή του και το παμπαιδικό τμήμα, επικεντρώνοντας επαγγελματικά στην ομάδα της Κηπούπολης και αποχωριζόμενος τη θέση του στα τμήματα υποδομής της Αναγέννησης Πετρούπολης.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Κ18 και Κ16 του συλλόγου θα πάρουν μέρος στα οικεία πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ, με την Κ14 να επιλέγει τη συμμετοχή της μεταξύ Θουκυδίδειου και Soccerlink.

Leave a Reply