Κηπούπολη: Επιστροφή Δαδίτσου

Με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο FB, ο Α.Ο. Κηπούπολης κάνει γνωστή την ανάληψη των καθηκόντων προπονητή τερματοφυλάκων, τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στα τμήματα υποδομής από τον παλαίμαχο γκολκίπερ της ΑΕΚ, αλλά και της Κηπούπολης, Κώστα Δαδίτσο.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε σιδεροκέφαλος” επισημαίνεται χαρακτηριστικά, την ίδια ώρα που κλείνει ο κύκλος της συνεργασίας με τον Τάκη Γιαταγανάκη, αφήνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις και στις δύο πλευρές.

Η οικογένεια του Α.Ο. Κηπούπολης θέλει να ευχαριστήσει τον Τάκη Γιαταγανάκη για την πολύχρονη συνεργασία του με τον σύλλογο και να του ευχηθεί καλή συνέχεια, με ανάλογες επιτυχίες! Σ’ ευχαριστούμε Χρήστο” σημειώνουν οι ιθύνοντες της Κηπούπολης, με τον έμπειρο κόουτς να συμπληρώνει:

Θα ήθελα με την σειρά μου να ευχαριστήσω την ομάδα της Κηπούπολης για την συνεργασία μας αυτά τα χρόνια, τη διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή και φυσικα τους τερματοφύλακες της πρώτης ομαδος, αλλα και των υποδομών για την συνεργασία μας. Ευχαριστώ την οικογένεια της Κηπουπολης και εύχομαι να έχει παντα επιτυχίες και οι προσδοκίες για τη νέα χρονιά να γίνουν πραγματικότητα”.

Leave a Reply