Κηπούπολη: Έτοιμη για Soccerlink

Νικηφόρες ήταν οι τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις πριν την έναρξη του τουρνουά Soccerlink για τις Κ16 και Κ14 της Κηπούπολης.

Η Κ16 επικράτησε με σκορ 3-1 του Ηρακλή και γκολ των Κόκλα, Δημητρίου και Βενέτη, ενώ είχε και δοκάρια με τους Κωνσταντινίδη και Χρονάκη.

Αγωνίστηκαν οι Κυριακόπουλος, Γερεντές, Βενέτης, Λόντος, Δημητριάδης, Κατσακούλας, Κωνσταντινίδης, Κόκλας, Αναστασάκος, Σταματογιαννόπουλος, Δημητρίου, Μπουκουρίτσι, Γλυμης, Χρονάκης, Γιωργης.

Εντός έδρας πρεμιέρα για την Κ16 στο Soccerlink στις 11.30 το πρωί της Κυριακής, με το αντίστοιχο τμήμα του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Αθηνών.


Η Κ14 επιβλήθηκε με σκορ 6-2 του Δάσους Χαϊδαρίου και σκόρερς τους Μερτζάνη, Τσελη, Στάμου, Γιωργη, Σιουρούνη και Κατρισιώση.

Έπαιξαν οι Χριστοφιλόπουλος, Ανωγιάτης, Παναγιωτόπουλος, Τσαμπας, Ρισσάκης, Γιωργης, Στάμου, Μερτζάνης, Τσελης, Μουλας, Μπουρνιάς, Βερουχης, Βασιλείου, Μπαρδώσας, Καντας, Κατρισιώσης, Πουλιμα, Σιουρούνης, Παιδούσης.

Στους πρώτους τους αγώνες για το Soccerlink, η Κ14 (1) υποδέχεται τον Αχαρναϊκό στις 16.45 του Σαββάτου και η Κ14 (2) στις 09.45 της Κυριακής τον Α.Ο. Πάρνηθας.

Leave a Reply