ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: “Κλείδωσε” στην τριάδα

Με γκολ από τα αποδυτήρια μπήκε στο παιχνίδι το παιδικό τμήμα της Κηπούπολης και ψαλίδισε με το… καλησπέρα τις ελπίδες του αντίστοιχου τμήματος του Φοίνικα Π. να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη κράτησαν ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή τα ηνία του παιχνιδιού, δεν επέτρεψαν στους φιλοξενουμένους να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία τους και αν ήταν πιο προσεκτικοί στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, θα μπορούσαν να “κλειδώσουν” τη νίκη και πριν την συμπλήρωση μιας ώρας, όταν και διαμορφώθηκε το τελικό 2-0.

Με αυτό το τρίποντο εξασφάλισαν τη θέση τους στην πρώτη τριάδα και τα βαθμολογικά μπόνους στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Σκόρερς: 2′ Σερίφης, 60′ Φαρμάκης Β. / –

Διαιτητής: Γκικόπουλος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Μανώλης (50′ Παυλάτος), Σούμπας, Σαββουλίδης (52′ Πετεινάρης), Φαρμάκης Β., Κλειδής, Χαροκόπος, Δούμας (45′ Παπαδόπουλος), Φαρμάκης Ι. (50′ Μπίσκος), Τσίκο, Σερίφης, Κατσάτσος (42′ Θεοχαρίδης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Κακουριώτης (50′ Καλαντζής), Λαμπρόπουλος (36′ Γιώτης), Κύρτσιος (50′ Δρέσιος), Κουρουμπλής, Πνακάς (50′ Αναστασόπουλος), Κολοβός, Δέλγας, Χάβαρης (50′ Λεγκεκάι), Τσουκαλάς (36′ Καμπουρίδης), Βάββας, Πατέλης.

Leave a Reply