Κηπούπολη: Και η Κ14 στην ΕΠΣΑ

Με εκτός έδρας επικράτηση επί του αντίστοιχου συγκροτήματος των Αγίων Αναργύρων συνεχίστηκε η προετοιμασία της Κ14 της Κηπούπολης, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μπορεί οι Παμπαίδες του συλλόγου να βρίσκονται ακόμη σε στάδιο αφομοίωσης των νέων προσώπων που διεκδικούν θέση στα αγωνιστικά σχέδια του Δημήτρη Τσουκνάκη, ωστόσο με απλό ποδόσφαιρο και ασφαλές passing game, καταφέρνουν να συνδυάζουν και την ουσία του αποτελέσματος, μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία, μετά την απόφαση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας να συμμετάσχει και η Κ14 στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ το οποίο αρχιζει το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα και τα τρία μεγαλύτερα τμήματα της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας (Κ18, Κ16 και Κ14) θα δώσουν πλέον το “παρών” στα πρωταθλήματα της Ένωσης, ενώ το καθένα θα πάρει μέρος σ’ ένα ακόμη τουρνουά για μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής των στελεχών του, τουρνουά που θα επιλεγούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Για την Κηπούπολη αγωνίστηκαν οι Σταμούλης, Δημητρίου, Τζαβάρας, Παπαδόπουλος Π., Γερεντές, Σαμούρης, Ζαραϊδώνης, Τσαγκαράκης, Σκαμάνης, Μπαλιώτης, Ζαχαράκης, Παπαδόπουλος Σπ., Μπουκουρίτσης, Πάσουλας, Γερονικολός, Σταματογιαννόπουλος, Ρήγας.

Leave a Reply